Nieuw: Stoppen met Roken i.s.m. Medipro – Denssana Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele Therapie – Merkelbeek
Mgr. Mannenstraat 55 6447AB Merkelbeek Tel:045-7370144

Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele Therapie in Beekdaelen

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes. Onze enthousiaste therapeuten staan graag voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in Wij werken met een team van gespecialiseerde fysiotherapeuten. Binnen ons team staat kwaliteit hoog in het vaandel en zorgen wij er voortdurend voor dat iedereen die voor ons kiest de best mogelijke behandeling krijgt. Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze praktijk om samen met u te werken aan uw herstel. Wij zijn gespecialiseerd in: Fysiotherapie, Manuele therapie, Sportfysiotherapie en Stoppen met Roken – Medipro

Adresgegevens

Mgr. Mannenstraat 55
6447AB Merkelbeek
Tel:045-7370144
nicole.denssana@gmail.com

Terug naar overzicht

Nieuw: Stoppen met Roken i.s.m. Medipro

MEDIPRO

Medipro biedt hulp bij stoppen met roken. Als gecertificeerde coach kan ik je persoonlijk, op de locatie van Denssana, of telefonisch begeleiden tijdens het stopproces. Hierdoor wordt uw stopkans aanzienlijk vergroot, tot wel 10 keer! De Medipro begeleiding wordt één keer per kalenderjaar vanuit het basispakket vergoed door de zorgverzekeraar. Deze vergoeding is vrijgesteld van het eigen risico.

Stoppen met roken is voor iedereen haalbaar, maar het kan moeilijk zijn. Ik kan je helpen met het behalen van jouw doel om te stoppen met roken en daarmee een start maken met de rest van je gelukkigere en gezondere leven. Ik heb een uitgebreide achtergrond in Human Resources met veel ervaring in re-integratie begeleiding van langdurig zieken. Nu ligt mijn focus op het helpen bij vitaliteit en een gezonde leefstijl. Stoppen met roken is daar een belangrijk onderdeel van.

Zal ik jouw doel om te stoppen met roken ondersteunen?

Aanmelden kan via https://www.medipro.nl o.v.v. F. Smit

Publicatiedatum: 18-06-2023